Heb jij zin om een avontuurlijk dagje weg te gaan met jouw gezin? Dan moet je eens kijken bij https://www.nappas.nl/dagjes-uit/kameleondorp-terherne/! Het Kameleondorp in Terherne is namelijk een perfecte plek om een leuk, avontuurlijk dagje met het gezin door te brengen.

In het kameleondorp kunnen jij en je kinderen je een dag uitleven alsof je je bevind in de boeken en films van Hielke en Sietse! Er is een grote speeltuin waar je kinderen hun energie kwijt kunnen, er worden rondvaarten gedaan door de wateren rondom Lenten en er is een heel avontureneiland waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Om het plaatje compleet te maken is er ook nog eens een restaurant waar je terecht kan voor een lekkere lunch of diner.

Bij aankomst in het dorp vertellen de pratende melkbussen jou alles het mysterie in het dorp. Je wordt op deze manier door het hele dorp geleid waar je ook inwoners van het dorp tegen kunt komen. Dan kun je met een rondvaartboot, wat geduwd wordt door de Kameleonboot een bezoek brengen aan het avontureneiland en je hier heerlijk uitleven.

Via https://www.nappas.nl/dagjes-uit/kameleondorp-terherne/ kun je met korting het hele kameleondorp bezoeken! Je krijgt als je beschikt over de NapPas namelijk €2,40 korting per persoon op een ticket. Zo wordt een dagje uit met het hele gezin nog leuker! Met de NapPas kun je niet alleen naar het kameleondorp maar kun je ook naar overdekte speeltuinen, dierenparken of een dagje lasergamen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *