Gratis ontwikkeladvies weer van start 1 december

Schrijf je nu alvast in en start vanaf 1 december met een ontwikkeladvies.

Gratis loopbaancoach door subsidie

De coronacrisis heeft de arbeidsmarkt voorgoed veranderd. Sommige sectoren zijn hard getroffen, andere sectoren hebben juist extra medewerkers nodig. Voor jou kan dat betekenen dat je op een andere manier moet werken of misschien zelfs wel nieuw werk moet zoeken.

Om mensen zoals jij te helpen, heeft de overheid voor alle werkenden en werkzoekenden een subsidie in het leven geroepen: NL Leert Door. Met deze subsidie krijg je persoonlijk advies van een loopbaancoach. Zo kun jij je (her)oriënteren op wat je wilt, wat je kunt en wat jouw mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt van nu. Door de subsidie is het ontwikkeladvies gratis. Dit is dus het ideale moment om aan de slag te gaan met je toekomst: of dit nodig is door de coronacrisis, of dat je sowieso al nadacht over een carrièreswitch.

https://www.loopbaanadviescentrumnederland.nl/

Wil jij meer informatie of wil je weten of dit traject voor jou geschikt is, bel Sonja op 06 2298 0667 of mail: s.mars@ecoach4u.nl

Ontwikkeladviezen niet langer gratis beschikbaar!

Vanaf 1 augustus was het mogelijk op een gratis ontwikkeladvies aan te vragen, ook voor mensen onder de 45 jaar (daarvoor was het alleen mogelijk voor boven de 45 jaar). Door het grote aantal aanvragen is het budget dat de overheid hiervoor had gereserveerd nu al op. Dit betekent dat de trajecten niet langer gratis zijn.

Dat is natuurlijk balen als je net een traject hebt aangevraagd. Als je toch een traject wilt volgen en binnenkort wilt starten, bied ik jou in de maand september een GRATIS intakegesprek. Wil je daarna starten met de begeleiding dan bied ik jou 25% korting op de Live gesprekken en 35% korting als je kiest voor ecoaching in de maand september. Voor live gesprekken maken we een afspraak. De online trajecten kunnen starten wanneer je wilt!

ONLINE ONTWIKKELTRAJECT

 

ZOMER AANBIEDING: ONTWIKKELTRAJECT

Kent U of bent U een medewerker die begeleiding nodig heeft als het gaat om: loopbaan, omgaan met werkdruk, privé-werk balans of zich verder ontwikkelen qua werk of  werken aan meer energie? In een kort maar effectief traject wordt U of Uw medewerker, online (via mail), begeleidt door een onafhankelijke coach die ervaring heeft met zowel loopbaan als meer persoonlijke vragen.

Gedurende de maanden juli en augustus ontvangt u € 100,-korting op een traject van 3 weken!


Hoe ziet een traject eruit?

Gedurende 3 weken zijn er 6 contactmomenten (2 keer per week) waarin U aan de slag gaat met een vooraf gesteld doel. Er is dus geen reis-tijd en U kunt werken aan het behalen van doelstelling(en) op moment dat het U  uitkomt én in de eigen omgeving. Helemaal van deze tijd! Mocht blijken dat na 3 weken er meer (of andere) begeleiding nodig is, wordt dit uiteraard met U besproken. 

Voor welke vragen is het online ontwikkeltraject geschikt? 
Voor alle werk-gerelateerde vragen én persoonlijke ontwikkelingsvragen zoals:

 • Ik vind mijn werk niet meer leuk en wil graag iets anders, maar weet niet wat?
 • Ik heb een leidinggevende waar ik niet mee overweg kan, hoe ga ik daarmee om?
 • Ik vind het lastig om werk met mijn gezin met jonge kinderen te combineren, wat moet ik doen?
 • Moet ik bij deze werkgever blijven of is het tijd om iets anders te gaan zoeken?

Wat zijn voor de voordelen?
Er wordt gecoacht op basis van een bewezen methodiek door een ervaren gecertificeerde e-coach (eCoach professional level II) en mindfulness trainer (categorie 1, aangesloten bij de VMBN).

 • Het is snel en effectief maar intensief;
 • Het is laagdrempelig, al snel komen we tot de kern waar het om gaat;
 • Overal en altijd kan er aan het traject worden gewerkt. De online omgeving is altijd beschikbaar;
 • Maar vooral, er wordt gewerkt aan de doelen op momenten dat het de cliënt uitkomt!

Voor wie is online of e-coaching geschikt?
e-Coaching is geschikt voor iedereen die een vraag heeft waar hij/zij aan wil werken, om kan gaan met een computer en open staat voor online begeleiding. Je hoeft niet foutloos te kunnen schrijven!

Hoe ziet de opzet eruit?

 • Allereerst is er een GRATIS (telefonisch of Skype) kennismakingsgesprek van ong. 30 min.
 • De communicatie verloopt daarna via mail in de online coaching omgeving.
 • Aan het begin wordt een (voorlopige) doelstelling van het traject geformuleerd.
 • Er wordt het hele traject gewerkt aan opdrachten die inzichten opleveren en helpen stappen te zetten.
 • Na afloop van het traject vindt terugkoppeling en evaluatie plaats.


Wat kost het
?
Een online loopbaantraject van 3 weken, waarbij er 2 contact momenten per week zijn (6 contact momenten in  totaal), kost normaliter € 287,- en nu eenmalig slechts € 187,50 inclusief het intakegesprek van 30 minuten(exclusief BTW voor werkgevers). Deze aanbieding is geldig in de zomer en eindigt 1 september 2019

eCoach4u is een innovatief coaching bureau gespecialiseerd in online mail coaching. De coaching vindt plaats in een speciale coaching omgeving. eCoach4u werkt op basis van een bewezen e-coaching methodiek. Daarnaast is eigenaar van eCoach4u, Sonja Mars gecertificeerd Mindfulness trainer.  

Hoe opgeven?

Geef U of Uw medewerker op door een mail te sturen aan: s.mars@ecoach4u.nl  of info@ecoach4u.nl of bel naar 06 2298 0667 we maken daarna een afspraak voor een zo snel mogelijke start!

Intensive Online Loopbaan Coaching

Heb jij vragen over werk maar wil je geen traject dat veel tijd, geld en energie kost? Kies dan voor online loopbaancoaching. In slechts 4 weken heb je 8 contactmomenten met jouw coach, via mail, in de online coaching omgeving. Samen ga je aan de slag om helderheid en inzicht te krijgen in jouw vraag.

Voor welke loopbaan vragen is inzet van een online loopbaan coach geschiktVoor alle werk-gerelateerde vragen zoals:

“Ik zit niet meer op mijn plek in mijn baan en wil graag iets anders, maar wat?”

“Ik ga voor het eerst leidinggeven maar vind het best spannend”

“Ik vind het moeilijk om keuzes te maken, en wil graag een onafhankelijke coach die mij helpt”

Ook vragen over omgaan met werkdruk, balans en persoonlijke ontwikkelingsvragen zijn geschikt!

Voor wie is online of e-coaching geschikt?
e-Coaching is geschikt voor iedereen die een vraag heeft waar hij/zij aan wil werken, om kan gaan met een computer en open staat voor online begeleiding. Je hoeft niet foutloos te kunnen schrijven!

Hoe ziet een e-coaching of online traject eruit?

 • Allereerst is er een GRATIS (telefonisch of Skype) kennismakingsgesprek van 30 min.
 • De communicatie verloopt daarna via mail in de online coaching omgeving, de Coachroom.
 • Aan het begin formuleren we samen een (voorlopige) doelstelling van het traject.
 • Gedurende het traject ontvang jij  vragen en opdrachten die je helpen inzichten te verkrijgen en stappen te zetten.
 • Tegen het einde wordt teruggekeken naar de doelstelling en wat/of er nog meer nodig is.

Wat kost het?

Een online loopbaantraject van 4 weken, waarbij er 2 contact momenten per week zijn, kost slechts € 187,50 inclusief het intakegesprek  (exclusief BTW voor werkgevers). Bovendien scheelt het je tijd dat je moet wachten voor een volgende afspraak en kun je werken aan jouw traject wanneer jou dat uitkomt!

eCoach4u is een innovatief coaching bureau dat gespecialiseerd is in online mail coaching van professionals. De coaching vindt plaats in de speciaal door eCoach4u ontwikkelde en veilige coaching omgeving, de CoachRoom. eCoach4u werkt op basis van een bewezen methodiek speciaal voor e-coaching. Ga naar www.ecoach4u.nl voor meer informatie.

Hoe geef ik mij op?

Klik op de link: “IK WIL MEZELF (OF MEDEWERKER) OPGEVEN” en wij nemen zo snel mogelijk contact met U op om uw vragen te beantwoorden of om de contactgegevens van de medewerker op te nemen zodat het traject kan starten.

Ben jij coach of HR professional en wil jij effectief online coachen?

Wil jij:

persoonlijkeaandacht-150x150

Meer cliënten in minder tijd op een effectieve wijze begeleiden?

Cliënten (ook) online begeleiding kunnen aan te bieden?

Vanuit je eigen omgeving en wanneer jij wilt mensen begeleiden?

Jezelf verder ontwikkelen als coach?

Op een effectieve wijze op basis van een bewezen methodiek mensen in beweging zetten?

 

Volg dan het on- en offline programma“Succesvol starten met e-coachen” en ga aan de slag met online mail coaching.

Dit programma volg je binnen 2 maanden:

Je volgt een live gedeelte en je voert een online oefentraject uit:

 • Live Dag 1: Je krijgt de theorie (methodiek) en achtergronden van online coaching (via mail).
 • Een online oefentraject opzetten en uitvoeren als e-coach. Dit doe je binnen een beveiligde online coaching omgeving: de CoachRoom.
 • Live Dag 2: Terugkoppeling op jouw online oefen traject. Je krijgt inzicht in jouw kwaliteiten en valkuilen als e-coach zodat je daarna zelfstandig aan de slag kunt als e-coach.

Na afloop van het programma heb je de belangrijkste theorie onder de knie én je hebt inzicht in jouw belangrijkste ontwikkelpunten als online mail coach. De training is bedoeld voor (loopbaan) coaches met enige coaching ervaring.

 

Hoe ziet het programma eruit?

Dag 1: Live trainingsdag waarin je de theorie van online coaching krijgt en een methodiek die je helpt om effectief te coachen via mail.

Na de eerste trainingsdag ga je aan de slag met jouw eigen online coaching traject met een oefencliënt. Dit is een traject van 3 weken waarbij je 2 keer per week online contact hebt met jouw cliënt. Dit traject ga je zelf volledig online opzetten en uitvoeren in een speciale online coachingomgeving: de Coachroom. In deze omgeving stuur je elkaar berichten en geef je indien nodig opdrachten en/of informatie aan jouw cliënt. Het traject hoef je niet af te ronden maar de cliënt moet je wel in beweging krijgen. Na 3 weken eindigt het traject. De rol van de cliënt wordt uitgevoerd door een ervaren e-coach.

Dag 2: Live trainingsdag die in het teken staat van het online traject dat je hebt uitgevoerd. Ingegaan wordt op hoe het traject is opgezet en uitgevoerd. Je krijgt handvatten en tips zodat je na deze dag zelfstandig verder kunt als e-coach.

Data:

De eerste trainingsdag is op donderdag 5 oktober, in het midden van het land, gevolgd door:

een online coaching traject via mail met een oefenlcliënt en wordt afgesloten met:

De tweede trainingsdag op donderdag 2 november, in het midden van het land.

 

Nog even in het kort wat je krijgt:

 • 2 live trainingsdagen waarin je de methodiek van het online coachen leert en inzicht krijgt in jouw eigen kwaliteiten als e-coach.
 • Een online oefentraject met een proefcliënt (uitgevoerd door een ervaren e-coach).
 • Gebruik van de speciaal ontwikkelde online omgeving, de CoachRoom.
 • Na afloop van het traject nog 3 maanden gratis gebruik van de CoachRoom.

Geef je op via deze link:

Ik doe mee met de training: “succesvol starten met e-coachen”

Wat kost dit online programma?

Het programma kost normaliter € 998,- maar:

Als je vóór 15 september besluit dit programma te volgen krijg je maar liefst 15% korting en kost de training € 849,- voor het hele traject inclusief gebruik van de online omgeving: de Coachroom. Als je deze training volgt, krijg je ook nog aansluitend 3 maanden gratis gebruik van de Coachroom. Op die manier kun je zelf nog oefenen met zelf gekozen cliënten!

Meer informatie?

Wil je eerst weten of deze training geschikt is voor jou, neem dan contact op met Sonja Mars op telefoon nummer 06 22980667 of 0346 214 404. Voor meer informatie over de trainer, zie

Linkedinprofiel Sonja Mars

Tot op 5 oktober!!

ZOMERAANBIEDING online loopbaan coaching (via mail) 50% korting!

ZOMERAANBIEDING: ONLINE LOOPBAAN COACHING met maar liefst 50% korting!

Geef vóór 1 augustus een medewerker of jezelf op voor een online loopbaantraject van minimaal 4 weken (en maximaal 8 weken) en je ontvangt 50% korting op het reguliere tarief! Een traject van 4 weken waarbij in totaal maar liefst 8 keer week contact is tussen de coachee en een gecertificeerde online loopbaancoach in de online mail omgeving, kost dan slechts € € 248,-in plaats van € 496,- exclusief BTW. (In overleg wordt de duur afgesproken).
Voor welke (loopbaan) vragen is inzet van een online loopbaan coach geschiktVoor alle werk-gerelateerde vragen zoals:

“Ik zit niet meer op mijn plek in mijn baan en wil graag iets anders, maar wat?”

“Ik ga voor het eerst leidinggeven maar vind het best spannend”

“Ik vind het moeilijk om keuzes te maken, en wil graag een onafhankelijke coach die mij daarbij kan helpen”

Ook vragen over omgaan met werkdruk, balans en persoonlijke ontwikkelingsvragen zijn geschikt!

Voor wie is online of e-coaching geschikt?
e-Coaching is geschikt voor iedereen die een vraag heeft waar hij/zij aan wil werken, om kan gaan met een computer en open staat voor online begeleiding. Je hoeft niet foutloos te kunnen schrijven!

Hoe ziet een e-coaching of online traject eruit?

 • De online communicatie verloopt via de veilige online omgeving, de Coachroom.
 • Aan het begin van het traject spreken we af hoe vaak en wanneer er contact is.
 • Aan het begin formuleren we samen een (voorlopige) doelstelling waar aan gewerkt gaat worden.
 • Gedurende het traject ontvangt de coachee vragen en opdrachten die helpen inzichten te verkrijgen en stappen te zetten.
 • Tegen het einde wordt teruggekeken naar de doelstelling en geëvalueerd wat/of er nog meer nodig is.

N.b. indien gewenst kan een vrijblijvende skype intake plaats vinden met uw medewerker/u om kennis te maken met de e-coach (dit is niet noodzakelijk!)

 eCoach4u is een innovatief coaching bureau dat gespecialiseerd is in online mail coaching van professionals. De coaching vindt plaats in de speciaal door eCoach4u ontwikkelde en veilige coaching omgeving, de CoachRoom. eCoach4u werkt op basis van een bewezen methodiek speciaal voor e-coaching. We werken uitsluitend met gecertificeerde e-coaches. Ga naar www.ecoach4u.nl voor meer informatie.

Deze aanbieding geldt voor een beperkt aantal deelnemers tot 1 augustus!
Let op: de trajecten starten vanaf 8 augustus.

Hoe geef ik mij op?

Klik op de groene knop: “IK WIL MEZELF (OF MEDEWERKER) OPGEVEN” en wij nemen zo snel mogelijk contact met U op om uw vragen te beantwoorden of om de contactgegevens van de medewerker op te nemen zodat het traject kan starten.

10 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE INVOERING VAN E-COACHING.

      10 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE INVOERING VAN E-COACHING.

 1.  Zorg ervoor dat de inzet van online (mail) coaching een strategische keuze is vanuit de organisatie, en niet wordt gezien als iets (vrijblijvend) vanuit HR.
 2. Sluit aan bij één of meerdere SPEERPUNTEN vspeerpunten vn an de organisatie. Bijvoorbeeld, duurzame inzetbaarheid wordt vormgegeven doordat alle medewerkers elk jaar een aantal contacten hebben met een e-coach over hun ontwikkeling.
 3. Denk van te voren goed na over welke vormen en soorten trajecten e-coaching u gaat aanbieden en wanneer medewerkers gebruik kunnen maken van een e-coach. Is dit alleen online of ook in combinatie met face2fase contact? (Informeer bij eCoach4u over de verschillende mogelijkheden).
 4. U kunt in uw werving (en ook voor het behoud) van medewerkers communiceren over e-coaching waardoor u zich profileert als een moderne organisatie die meegaat met de tijd en aandacht geeft aan medewerkers.
 5. Geef voorlichting aan de medewerkers over het hoe en waarom van deze vorm van begeleiding. Er zijn verschillende vormen van e-coaching communiceer daarom duidelijk over welke vormen u aanbiedt. Stem verwachtingen af.
 6. Benadruk dat e-coaching trajecten korter kunnen duren maar wel intensief zijn en niet vrijblijvend. Coaching via mail, als het goed is, nodigt de medewerker uit tot zelfreflectie en zelfredzaamheid.
 7. Maak gebruik van een speciale en veilige mailomgeving voor e-coaching. Benadruk naar medewerkers dat deze omgeving onafhankelijk is en gegevens niet worden gedeeld met de werkgever tenzij dit van te voren is goedgekeurd. Medewerkers moeten zich online veilig voelen om te delen wat hen beweegt.
 8. Geef een aparte voorlichting aan HR medewerkers en managers die vragen van medewerkers beantwoorden over e-coaching. Informeer hen over de voorwaarden voor deelname aan e-coaching en wanneer een online traject minder geschikt is.
 9. Kies voor een bureau dat gecertificeerde e-coaches aanbiedt en de kwaliteit van coaching is gewaarborgd.
 10. Door de inzet van e-coaching, krijgt de organisatie inzicht in hoe er wordt gecoacht. Medewerkers die coachen kunnen kennis delen en van elkaar leren. Hierdoor zal de kwaliteit van coaching binnen uw organisatie verbeteren.

Heb jij een loopbaanvraag en kun jij GRATIS (online) coaching gebruiken?

 

persoonlijkeaandacht-150x150Wil jij aan de slag met jouw loopbaan én wil jij online coaching ervaren?

Schrijf je dan vóór 1 december in bij eCoach4u, deel dit bericht op social media (twitter, FB of Linkedin) en jij maakt kans op een GRATIS online coachingtraject van 3 weken ter waarde van maar liefst € 450,-. Dit traject kun je voor jezelf gebruiken of als je HR professional bent, voor iemand in jouw omgeving met een loopbaanvraag.

De coaching zal plaats vinden binnen een speciale online coaching omgeving. Toegang tot deze omgeving is eveneens gratis! Een unieke kans om zonder kosten verandering in jouw loopbaan aan te brengen én te ervaren hoe online (mail) coaching werkt.

Voor welke vragen kun je dit traject inzetten?

Vragen of situaties waar je begeleiding bij kunt gebruiken, hieronder een paar voorbeelden:

 • Ik heb binnenkort een gesprek met mijn leidinggevende/collega (of een presentatie) waar ik tegen op zie en waar ik begeleiding bij kan gebruiken.
 • Ik vraag me af of mijn baan nog bij mij past en of dat ik op zoek moet naar een andere baan?
 • Ik heb moeite om alle ballen in de lucht te houden, werk, gezin, kinderen, sport etc.

Er worden maximaal 5 online trajecten vóór 1 december weggegeven aan mensen die zich hebben aangemeld via het onderstaande formulier én dit bericht hebben gedeeld op social media (bijv. op Twitter, Facebook of geliked op Linkedin). Op 2 december wordt bekend gemaakt wie de online loopbaan trajecten hebben gewonnen. Daarna kan de coaching direct starten. 

Wat krijg je?

Je krijgt 3 weken online begeleiding van een gecertificeerde e-coach via mail in de speciale online coaching omgeving: “de Coachroom”. Hiervoor ontvang je van eCoach4u een eigen unieke inlogcode. In deze omgeving stuur en ontvang jij berichtjes aan jouw coach. De coach begeleidt jouw bij jouw loopbaanvraag en geeft indien nodig opdrachten of oefeningen die jouw helpen om stappen te maken in jouw loopbaan.  

Je hoeft niet foutloos te schrijven maar je moet wel bereid zijn om aan jouw vraag of dilemma te werken en 2 keer per week een mail te sturen aan jouw e-coach. Er wordt er gewerkt aan de hand van opdrachten en oefeningen die passen bij de coachvraag. 

Wat levert het op?

Online mail coaching is een snelle, intensieve en effectieve methode die steeds vaker wordt ingezet. Doordat je vaker contact hebt met jouw coach, kun je sneller resultaten behalen dan bij traditionele face2face coaching. 

Je gaat dus op een eigentijdse en effectieve manier aan de slag met jouw vraag. Je hoeft niet naar iemand toe of eerst een afspraak te maken. Na jouw aanmelding kun je direct aan de slag!

Als je na de 3 weken graag verder wilt met jouw traject krijg je éénmalig 50% korting op een traject van maximaal 4 weken (in plaats van € 600,- betaal je slechts € 300,- inclusief BTW!). Dit is overigens niet verplicht (Je kunt dus ook na 3 weken stoppen).  

Het enige wat je hoeft te doen is:

Schrijf je in op het onderstaande formulier én deel dit bericht op social media of binnen je eigen netwerk. Let op: schrijf je in vóór 1 december 2016. Na 1 december zal eCoach4u contact opnemen met die persoon of organisatie die zich heeft ingeschreven voor verdere afspraken.  

[activecampaign form=3]

Ben jij coach en wil jij leren e-coachen?

 

Wil jij:

persoonlijkeaandacht-150x150

Meer cliënten in minder tijd op een effectieve wijze begeleiden?

Cliënten (ook) online begeleiding kunnen aan te bieden?

Vanuit je eigen omgeving en wanneer jij wilt mensen begeleiden?

Jezelf verder ontwikkelen als coach?

Op een effectieve wijze op basis van een bewezen methodiek mensen in beweging zetten?

 

Volg dan het online programma“Succesvol starten met e-coachen” en ga aan de slag met online mail coaching.

Dit programma volg je binnen 2 maanden:

Je volgt een live gedeelte en je voert een online oefentraject uit:

 • Live Dag 1: Je krijgt de theorie (methodiek) en achtergronden van online coaching (via mail).
 • Een online oefentraject opzetten en uitvoeren als e-coach. Dit doe je binnen een beveiligde online coaching omgeving: de CoachRoom.
 • Live Dag 2: Terugkoppeling op jouw online oefen traject. Je krijgt inzicht in jouw kwaliteiten en valkuilen als e-coach zodat je daarna zelfstandig aan de slag kunt als e-coach.

Na afloop van het programma heb je de belangrijkste theorie onder de knie én je hebt inzicht in jouw belangrijkste ontwikkelpunten als online mail coach. De training is bedoeld voor (loopbaan) coaches met enige coaching ervaring.

 

Hoe ziet het programma eruit?

Dag 1: Trainingsdag waarin je de theorie van online coaching krijgt en een methodiek die je helpt om effectief te coachen via mail.

Na de eerste trainingsdag ga je aan de slag met jouw eigen online coaching traject met een oefencliënt. Dit is een traject van 3 weken waarbij je 2 keer per week online contact hebt met jouw cliënt. Dit traject ga je zelf volledig online opzetten en uitvoeren in een speciale online coachingomgeving: de Coachroom. In deze omgeving stuur je elkaar berichten en geef je indien nodig opdrachten en/of informatie aan jouw cliënt. Het traject hoef je niet af te ronden maar de cliënt moet je wel in beweging krijgen. Na 3 weken eindigt het traject. De rol van de cliënt wordt uitgevoerd door een ervaren e-coach.

Dag 2: Trainingsdag die in het teken staat van het online traject dat je hebt uitgevoerd. Ingegaan wordt op hoe het traject is opgezet en uitgevoerd. Je krijgt handvatten en tips zodat je na deze dag zalefstandig verder kunt als e-coach.

 

Nog even in het kort wat je krijgt:

 • 2 live trainingsdagen waarin je de methodiek van het online coachen leert en inzicht krijgt in jouw eigen kwaliteiten als e-coach.
 • Een online oefentraject met een proefcliënt (uitgevoerd door een ervaren e-coach).
 • Gebruik van de speciaal ontwikkelde online omgeving, de CoachRoom.
 • Na afloop van het traject nog 3 maanden gratis gebruik van de CoachRoom.

 

Wat kost dit online programma?

Het programma kost normaliter € 998,- maar:

Als je vóór 4 november besluit dit programma te volgen krijg je maar liefst 15% korting en kost de training € 849,- voor het hele traject inclusief gebruik van de online omgeving: de Coachroom. Als je deze training volgt, krijg je ook nog aansluitend 3 maanden gratis gebruik van de Coachroom. Op die manier kun je zelf nog oefenen met zelf gekozen cliënten!

 

Meer informatie?

Wil je eerst weten of deze training geschikt is voor jou, neem dan contact op met Sonja Mars op telefoon nummer 06 22980667 of 0346 214 404. Deze training is ook live te volgen of met meerder coaches van dezelfde organisatie.