Heb jij een loopbaanvraag en kun jij GRATIS (online) coaching gebruiken?

 

persoonlijkeaandacht-150x150Wil jij aan de slag met jouw loopbaan én wil jij online coaching ervaren?

Schrijf je dan vóór 1 december in bij eCoach4u, deel dit bericht op social media (twitter, FB of Linkedin) en jij maakt kans op een GRATIS online coachingtraject van 3 weken ter waarde van maar liefst € 450,-. Dit traject kun je voor jezelf gebruiken of als je HR professional bent, voor iemand in jouw omgeving met een loopbaanvraag.

De coaching zal plaats vinden binnen een speciale online coaching omgeving. Toegang tot deze omgeving is eveneens gratis! Een unieke kans om zonder kosten verandering in jouw loopbaan aan te brengen én te ervaren hoe online (mail) coaching werkt.

Voor welke vragen kun je dit traject inzetten?

Vragen of situaties waar je begeleiding bij kunt gebruiken, hieronder een paar voorbeelden:

  • Ik heb binnenkort een gesprek met mijn leidinggevende/collega (of een presentatie) waar ik tegen op zie en waar ik begeleiding bij kan gebruiken.
  • Ik vraag me af of mijn baan nog bij mij past en of dat ik op zoek moet naar een andere baan?
  • Ik heb moeite om alle ballen in de lucht te houden, werk, gezin, kinderen, sport etc.

Er worden maximaal 5 online trajecten vóór 1 december weggegeven aan mensen die zich hebben aangemeld via het onderstaande formulier én dit bericht hebben gedeeld op social media (bijv. op Twitter, Facebook of geliked op Linkedin). Op 2 december wordt bekend gemaakt wie de online loopbaan trajecten hebben gewonnen. Daarna kan de coaching direct starten. 

Wat krijg je?

Je krijgt 3 weken online begeleiding van een gecertificeerde e-coach via mail in de speciale online coaching omgeving: “de Coachroom”. Hiervoor ontvang je van eCoach4u een eigen unieke inlogcode. In deze omgeving stuur en ontvang jij berichtjes aan jouw coach. De coach begeleidt jouw bij jouw loopbaanvraag en geeft indien nodig opdrachten of oefeningen die jouw helpen om stappen te maken in jouw loopbaan.  

Je hoeft niet foutloos te schrijven maar je moet wel bereid zijn om aan jouw vraag of dilemma te werken en 2 keer per week een mail te sturen aan jouw e-coach. Er wordt er gewerkt aan de hand van opdrachten en oefeningen die passen bij de coachvraag. 

Wat levert het op?

Online mail coaching is een snelle, intensieve en effectieve methode die steeds vaker wordt ingezet. Doordat je vaker contact hebt met jouw coach, kun je sneller resultaten behalen dan bij traditionele face2face coaching. 

Je gaat dus op een eigentijdse en effectieve manier aan de slag met jouw vraag. Je hoeft niet naar iemand toe of eerst een afspraak te maken. Na jouw aanmelding kun je direct aan de slag!

Als je na de 3 weken graag verder wilt met jouw traject krijg je éénmalig 50% korting op een traject van maximaal 4 weken (in plaats van € 600,- betaal je slechts € 300,- inclusief BTW!). Dit is overigens niet verplicht (Je kunt dus ook na 3 weken stoppen).  

Het enige wat je hoeft te doen is:

Schrijf je in op het onderstaande formulier én deel dit bericht op social media of binnen je eigen netwerk. Let op: schrijf je in vóór 1 december 2016. Na 1 december zal eCoach4u contact opnemen met die persoon of organisatie die zich heeft ingeschreven voor verdere afspraken.  

[activecampaign form=3]