Hoe werkt e-coaching eigenlijk?

persoonlijkeaandacht

Wil jij weleens weten hoe e-coaching werkt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een GRATIS online coachingtraject van max. 4 weken t.w.v. € 496,- exclusief BTW. Dit traject kun je voor jezelf gebruiken of voor een medewerker binnen de organisatie waar je werkt.
 
Voor welke vragen kun je dit traject inzetten? (dit zijn slechts voorbeelden!)

  • “Past mijn baan nog wel bij mij of moet ik op zoek naar iets anders?”
  • “Hoe houd ik alle ballen in de lucht: werk, gezin, sport enz.”
  • “Ik stoor mij aan het gedrag van mijn collega, moet ik daar iets van zeggen?”.

Dit traject is met name geschikt voor werkgerelateerde vragen en geen zware psychologische problematiek (echtscheiding, misbruik, etc). Er worden in totaal 3 trajecten weggeven aan die HR professional/coach die zich heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief tussen 6 juni en 15 juli 2016. Op 16 juli wordt bekend gemaakt wie de trajecten hebben gewonnen.

Wat krijg je?
Je krijgt maximaal 4 weken online begeleiding van een gecertificeerde e-coach via mail in de speciale coaching omgeving: “de Coachroom”. Hiervoor krijg je een inlogcode gedurende de duur van het traject. Op die manier kun jezelf of jouw medewerker ervaren wat e-coaching doet. Foutloos schrijven is niet nodig maar je moet wel bereid zijn om aan jouw vraag te werken met een coach. Er wordt er gewerkt aan de hand van opdrachten en oefeningen die passen bij de coachvraag. Let wel: het is een kortdurend maar wel intensief traject.

Wat levert het op?

Doel van deze aanbieding is dat je aan de slag gaat met jouw coachingvraag én inzicht krijgt in hoe e-coaching via een speciale mailomgeving werkt. Je kunt daardoor goed beoordelen of deze manier van coaching bij jouw of jouw organisatie past. Is het traject nog niet af en wil je dit graag af maken, neem contact op met eCoach4u. Je krijgt korting op een vervolgtraject (max. 2 weken).

Wil je eerst weten wat de voordelen zijn van e-coaching?
Klik hier voor meer informatie over e-coaching

Wat moet je doen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief vóór 15 juli. Daarnaast deel je deze mail binnen jouw netwerk (via mail of deel de eCoach4u update op Linkedin) Na 15 juli zal eCoach4u contact opnemen met diegene die het traject heeft gewonnen.  Er zal worden geloot onder de inschrijvers. NB: De trajecten moeten binnen 3 maanden worden gestart en afgerond.

 

[activecampaign form=3]