Live coaching (face-2-face)

Tarief voor Particulieren:

Het tarief voor live coaching is € 120,- exclusief BTW, per gesprek van ca. anderhalf uur. Een loopbaantraject duurt doorgaans tussen de 7 tot 10 gesprekken. Een traject voor life coaching duurt doorgaans tussen de 5 tot 7 gesprekken.

Tarief voor Werkgevers:

Het tarief voor live coaching is € 160,- exclusief BTW, per gesprek van ca. anderhalf uur. Een loopbaantraject duurt doorgaans tussen de 7 tot 10 gesprekken. Een outplacementtraject duurt doorgaans tussen de 10 tot 15 gesprekken. Een traject voor life coaching of voor sollicitatiebegeleiding duurt doorgaans tussen de 5 tot 7 gesprekken.De geprekken vinden plaats in de praktijk van eCoach4u in Maartensdijk (tussen Hilversum en Utrecht).

Wandelcoaching

Naast live gesprekken in de praktijk, is ook de mogelijkheid tot coaching tijdens een wandeling. Voordeel hiervan is dat tijdens het wandelen in de natuur het makkelijker is om vrijuit te praten. De natuur helpt bovendien bij het reflectieproces en je komt makkelijker tot de kern.

Er wordt gewandeld in de bossen omgeving Lage Vuursche.

Kennismaken?

Ben je geïnteresseerd in live coaching? Zet dan nu de eerste stap en neem contact op met Sonja Mars voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek van maximaal een uur. Dit kennismakingsgesprek wordt alleen in rekening gebracht indien je besluit niet met de coaching te willen starten. In dat geval kost het gesprek € 35,-