klaar voor de loopbaanboost

Ben jij klaar voor de LOOPBAANBOOST?

Wat is de LOOPBAANBOOST – lees verder …
Wat houdt de LOOPBAANBOOST in – lees verder …
Overzicht en aanmelden online LOOPBAANBOOST trajecten – lees verder …
Veel gestelde vragen – lees verder …


Wat is de LOOPBAANBOOST

De LOOPBAANBOOST is een effectieve manier om zelfstandig aan de slag te gaan met jouw loopbaan. In korte tijd geef je zelf jouw loopbaan een boost in de juiste richting zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft voor een afspraak met een loopbaancoach. Het loopbaantraject volg je volledig online én zelfstandig en de opdrachten voer je uit wanneer jij dat wilt én in jouw eigen omgeving. Als je daar behoefte aan hebt kun je kiezen voor een LOOPBAANBOOST met een persoonlijke feedback sessie of voor een LOOPBAANBOOST met een loopbaantest en terugkoppelingsgesprek. Daarnaast kun je op Facebook de andere deelnemers ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Je kunt nu kiezen voor de LOOPBAANBOOST die het beste aansluit bij jouw behoefte. Jij weet immers het beste wat jij nodig hebt voor de juiste BOOST!


Wat houdt de LOOPBAANBOOST concreet in

Gedurende vijf weken krijg je drie keer per week (op maandag, woensdag en vrijdag) een mail met daarin opdrachten, inzichten en inspiratie die jouw loopbaan een boost geven. Sommige oefeningen zijn reflectief van aard, andere meer interactief. Je gaat zelfstandig met de opdrachten aan de slag, op het moment dat het jou het beste uitkomt. De gemaakte opdrachten maak je voor jezelf en hoef je dus niet terug te mailen naar eCoach4u. De opdrachten die je ontvangt zijn opgebouwd in de volgende loopbaanfasen:

1e fase: de juiste mindset >> 2e fase: de juiste richting >> 3e fase: het juiste loopbaanplan

In de eerste fase ga je onderzoeken en bewust worden hoe het staat met je mindset, oftewel hoe je denkt over jezelf en jouw mogelijkheden. Hoe en wat je denkt is van grote invloed op het uiteindelijke resultaat van wat je wilt bereiken. Als je mindset positief is kun je veel meer bereiken dan wanneer dat niet het geval is.

In de tweede fase ga je onderzoeken en bewust worden wat voor jouw belangrijk is in je werk en wat voor jouw een passende richting is. In deze fase past een loopbaantest heel goed omdat deze je helpt inzichten helder te krijgen en vertaald kunnen worden in concrete loopbanen. Tegelijkertijd ga je ook benoemen wat jouw onderscheidend vermogen is.

In de derde fase ga je een loopbaanplan maken dat jou inspireert en aanzet tot actie. In het weekend ontvang je geen mail maar krijg je tijd om opdrachten af te maken, na te denken of met anderen van gedachten te wisselen.

Naast de mails kun je ook lid worden van de inspirerende en de motiverende Facebookgroep de ‘LOOPBAANBOOST. Hier kun je jouw ervaringen delen met de overige deelnemers en wordt extra informatie gedeeld.

Per week ben je 4 tot 6 uur bezig met het maken van de opdrachten. Het is mogelijk om het traject zonder begeleiding te volgen (afhankelijk van eerdere ervaringen of achtergrond). Heb jij echter behoefte aan extra begeleiding kies dan voor een traject met persoonlijke feedback mogelijkheid, zie overzicht hieronder.


Overzicht vernieuwde LOOPBAANBOOST trajecten

       
LOOPBAANBOOST
Standaard
LOOPBAANBOOST
Extra
LOOPBAANBOOST
V.I.P
LOOPBAANBOOST
In Company
Alle mails van het het online LOOPBAANBOOST programma
X

X

X

Alle medewerkers van uw organisatie ontvangen de LOOPBAANBOOST
Toegang tot de Facebook pagina de LOOPBAANBOOST
X

X

X
De persoonlijkheids test: "The Big Five"incl. 60 minuten terugkoppeling via Skype
_

_

X

Alle medewerkers ontvangen een persoonlijkheidstest inclusief terugkoppeling via Skype
Een persoonlijk online coachingtraject van 3 weken en 2 keer per week contact met uw coach
_

X
In overleg wordt bepaald welke medewerkers een coaching traject gaan volgen
Een persoonlijk online coaching traject van 6 weken en 2 keer per week contact met uw coach
_

X
In overleg wordt bepaald welke medewerkers een coaching traject gaan volgen.
Toegang tot de beveiligde speciale online coaching omgeving: de Coachroom.
_

X

X
Alle medewerkers die kiezen voor een coaching traject krijgen toegang tot de CoachRoom
€ 69,-€ 297,-€ 997,-Op Aanvraag

De onderdelen die je kunt inzetten voor meer verdieping of meer inzicht in jou persoonlijke loopbaanvraag zijn:

De test
Wil je aan het begin van de LOOPBAANBOOST een loopbaantest doen en terugkoppeling van jouw uitslag en rapportage ontvangen? kies dan voor de LOOPBAANBOOST Extra of Compleet pakket. De test die je dan doet is de carrièresleutel. Een voorbeeld rapportage hiervan is te vinden op deze website: bij psychologische testen: Online Testen

Heb je deze test al een keer gedaan, of wil je één van de andere testen doen die eCoach4u aanbiedt (tegen een meerprijs), laat dit ons weten dan kunnen we je daarbij adviseren en jouw test eventueel wijzigen in een andere test.

Het terugkoppelgesprek
Tijdens het terugkoppel gesprek krijg je een terugkoppeling van hoe jij de test hebt gemaakt en welke leerpunten jij kunt meenemen uit de gemaakte test. Dit is dus geen coaching sessie op jouw vraag maar eerder een uitleg en duiding van de uitkomsten van de gemaakte test.

Het persoonlijke intake of eindgesprek
Wil jij eerst een gesprek met een loopbaancoach, kies dan voor het traject waarbij je voorafgaand aan de LOOPBAANBOOST in een online intakegesprek jouw loopbaanvraag met de coach bespreekt zodat je met de juiste loopbaanvraag start met het traject. Misschien heb je liever aan het einde van de LOOPBAANBOOST een gesprek met jouw loopbaancoach met aanvullende feedback op jouw traject en nieuwe inzichten of vragen. Ook dan kies je voor het LOOPBAANBOOST Plus traject. De sessie duurt ongeveer 45 minuten (telefonisch of Skype).

Extra persoonlijke feedback sessie
Heb je niet voor een persoonlijke intake of eindgesprek gekozen maar wil je toch graag een feedback sessie ontvangen, dan kun je dit ook apart nog aanvragen. Je kunt deze extra sessie ook gebruiken als één sessie niet voldoende voor je was.


Dit zeggen eerdere deelnemers over de LOOPBAANBOOST

“Ha Sonja, Via deze weg wil ik je nog even bedanken voor je loopbaanboost. Ik vond het een geweldig programma dat je gemaakt had. Ik heb veel inspiratie en inzichten opgedaan met de oefeningen en filmpjes die je gaf. Dank je wel!”
Isabelle Groenstege, eigenaar My Foodstyle

“Hoi Sonja, Bedankt voor dit geweldige traject. Het heeft me tot nu toe al veel positieve energie gebracht. Aangezien ik al een tijd werkzoekende ben, kan ik dat prima gebruiken. Het zijn leerzame opdrachten, die je op een andere manier aan het denken zetten dan ik gewend ben te doen. De boost is er al helemaal, nu de leuke baan nog. Bedankt en ik wens verder iedereen veel succes met het vinden van een passende en mooie baan”.
Jelleke Prins, vrijwilliger

“Hoi Sonja, bedankt voor dit e-traject, zat goed in elkaar, leerzaam en nuttig en goed om je op deze manier weer even te focussen op jezelf, zodra ik ermee begon, is er meer beweging in en om mij heen gekomen lijkt wel, vooral de 1ste week voelde ik echt de boost en energy stromen, dus dat heb ik zowiezo al gewonnen, ik wens jou en iedereen heel veel succes met dromen, banen en mooie dingen creeeren. P.S. leuk dat deze groep nog even blijft bestaan”.
Lucia Bleeker, trainer & coach

“30 minuten boost coaching gehad van Sonja. Heel erg bedankt voor dit gesprek. Ik heb er veel aan gehad en zal er nog veel aan hebben. Fijn om de bevestiging te hebben gekregen en de tips waar ik mee aan de slag kan”.
Angelique Span, pedagogisch medewerker

” Je zult merken dat je er echt positiever door gaat denken, niet alleen over jezelf maar ook over je toekomst!”
Job Mulder, Projectmanager


Hoe geeft ik mij op voor de LOOPBAANBOOST

Je geeft je op door de link aan te klikken rechts naast het traject van jouw keuze in het overzicht. Je wordt gelinkt naar de webwinkel van eCoach4u. Na aanmelding en betaling in de webwinkel is jouw deelname bevestigd, je ontvangt hiervan een bevestigingsmail. Na aanmelding start jouw traject op de eerstvolgende startdatum. Wil je nog niet starten maar wel op de hoogte worden gehouden van de eerstvolgende datum, meld je dan aan voor de nieuwsbrief van eCoach4u (zie rechterkant van deze pagina).


Wanneer starten de volgende LOOPBAANBOOST trajecten

Elke 6 weken starten alle trajecten tegelijkertijd. Op die manier volg je altijd samen met andere deelnemers de LOOPBAANBOOST en kun je dus ervaringen uitwisselen op de Facebook pagina “DE LOOPBAANBOOST”, want:

Delen = Versterken

Als jij op de hoogte gehouden wilt worden van de volgende startdata en overige activiteiten van eCoach4u, geef je dan op voor de nieuwsbrief van eCoach4u en dan ontvang jij een uitnodiging voor deelname zodra er een nieuwe datum bekend is. De LOOPBAANBOOST exclusief (volledig vraag gestuurd) kun je direct mee starten zodra je je hebt aangemeld.


LOOPBAANBOOST Exclusief

Naast de hierboven genoemde programma’s, biedt eCoach4u nu ook een volledig individueel én exclusief loopbaantraject aan voor mensen die liever volledig individueel worden begeleidt bij hun persoonlijk loopbaanvraag, n.l het LOOPBAANBOOST EXCLUSIEF programma.

Het 12 weken durende programma wordt VOLLEDIG gestuurd door jouw vraag. Na het voeren van het gratis intake gesprek, start het programma met een voorlopige loopbaandoelstelling. De opdrachten en feedback worden vervolgens bepaald door jouw persoonlijke loopbaanvraag. Daarnaast krijg je extra ondersteuning voorafgaand of volgend op een sollicitatiegesprek van 3o minuten per week (telefonische of via Skype). Hierdoor ga je uitstekend voorbereid en vol vertrouwen het sollicitatie gesprek in waardoor jouw kans op succes vele malen wordt vergroot. Bovendien krijg je op alle andere LOOPBAANBOOST programma’s en de loopbaan en psychologische testen 15% korting!

Nog even op een rijtje:

Gedurende 12 weken ontvang je:

Gratis online intake van 45 minuten (via Skype of telefoon);
12 weken lang 1 x mail contact met jou e-coach (de e-coach reageert binnen 2 werkdagen) en begeleidt jou bij jouw persoonlijke vraag;
12 weken lang, voorafgaand óf volgende op een gesprek, feedback op het gesprek (Skype of telefoon) max. 30 minuten p/wk;
12 weken lang, ontvang je 15% korting op alle testen van eCoach4u (zie de website voor informatie op de testen);
12 weken lang, ontvang je 15% korting op alle andere LOOPBAANBOOST programma’s (zie de website voor meer informatie);

Kosten voor dit unieke online en exclusieve lo0pbaantraject is slechts: € 697,- incl. BTW
(een regulier online maatwerktraject van 12 weken met 2 contactmomenten per week is € 1684,- incl. BTW!)

Bestel hier het unieke en exclusieve LOOPBAANBOOST programma:

http://ecoach4u.luondo.nl/c-170176/loopbaanboost


LOOPBAANBOOST Live events

Een aantal keren per jaar worden LIVE events georganiseerd zodat je de andere deelnemers én de e-coaches live kunt ontmoeten. Voor alle loopbaanboost trajecten geldt dat je na het volgen van een LOOPBAANBOOST kunt deelnemen aan de LOOPBAANBOOST LIVE event-dag (dit is overigens niet verplicht). Wanneer je hebt deelgenomen aan de LOOPBAANBOOST word je hierover automatisch geïnformeerd.


Veel gestelde vragen

– voor wie is de LOOPBAANBOOST geschikt?
– hoeveel tijd ben ik ermee kwijt?
– moet ik de gemaakte opdrachten terugmailen?
– hoe gaat de test in z’n werk?
– kan ik alleen een test doen zonder de LOOPBAANBOOST te volgen?
– waarom zou ik kiezen voor persoonlijke feedback?
– wanneer kan ik het beste de persoonlijke feedback vragen?
– hoe kan ik deelnemen aan de LOOPBAANBOOST?
– welke betalingsmogelijkheden zijn er?
– wanneer start mijn traject?
– hoe komt het dat de LOOPBAANBOOST trajecten zo goedkoop zijn?
– waar moet ik rekening mee houden als ik deelneem?

Voor wie is de LOOPBAANBOOST geschikt?
De LOOPBAANBOOST is geschikt voor iedereen die zijn/haar loopbaan een boost wil geven in de juiste richting. Het maakt niet uit hoe oud je bent, welke loopbaanrichting je zoekt of je opleidingsniveau (minimaal middelbare school is wel vereist). Belangrijk is dat je naar je zelf kunt kijken en bereid bent om te investeren in jezelf. In principe is het traject goed zelfstandig te volgen. Als je extra hulp nodig hebt is dat mogelijk m.b.v. de persoonlijke feedback. Als je al eerder een traject hebt gedaan kunnen sommige opdrachten makkelijk lijken. Toch kan het (weer) stil staan bij jezelf en wat jij werkelijk wilt weer nieuwe inzichten kan opleveren.

Hoeveel tijd ben ik ermee kwijt?
Gemiddeld kost het uitvoeren van de opdrachten 2 tot 4 uur per week. Het is goed om tijd in je agenda in te plannen voor het traject zodat je er het maximale voor jezelf kunt uithalen. Doordat je 3 keer per week opdrachten krijgt, in plaats van elke dag, zou je voldoende tijd moeten hebben voor het uitwerken van de opdrachten. In het weekend kun je eventueel nog werken aan de opdrachten als je dat wilt.

Moet ik de gemaakte opdrachten terugmailen?
De uitgewerkte en gemaakte opdrachten stuur je niet terug aan eCoach4u. Je maakt de opdrachten echt voor jezelf. Als je toch graag feedback wilt op de gemaakte opdrachten, kies dan voor een traject met persoonlijke feedback waarin je de opdrachten kunt bespreken met een ervaren e-coach.

Hoe gaat de test in zijn werk?
Als je een LOOPBAANBOOST met test besteld, ontvang je een inlogcode per mail. Door de code aan te klikken, ga je naar een beveiligde test omgeving van eCoach4u. Binnen deze omgeving maak je de test. Het maken van de test duurt gemiddeld 20 minuten. De uitslag en rapportage ontvang je voorafgaand aan het online terugkoppelgesprek met jouw e-coach. Een voorbeeld rapportage van de test vind je op de website.

Kan ik ook alleen de test doen, zonder de LOOPBAANBOOST te volgen?
Je kunt ook alleen een test doen, zonder de LOOPBAANBOOST te volgen. Deze kun je bestellen op de website van eCoach4u. Let wel, als je de LOOPBAANBOOST volgt, is de test goedkoper dan wanneer je de test afzonderlijk besteld.

Waarom zou ik kiezen voor persoonlijke feedback?
Door te kiezen voor de persoonlijke feedback, krijg je feedback op jouw persoonlijke loopbaanvraag waardoor de LOOPBAANBOOST een echt maatwerk traject wordt, toegespitst op jouw vraag. Dit zal leiden tot een betere inzichten en betere keuzes.

Wanneer kan ik het beste de persoonlijke feedback vragen?
Je kunt de persoonlijke feedback het beste aan het begin gebruiken als je niet precies weet wat jouw loopbaanvraag is of waar je mee aan de slag wilt. Doordat je met de juiste vraag start zal het uiteindelijk resultaat veel beter zijn en voorkom je dat je veel tijd en energie steekt in een verkeerde vraag. Je kunt de persoonlijke feedback natuurlijk ook gebruiken op het moment dat je even niet meer weet hoe je verder moet.

Hoe kan ik deelnemen aan de LOOPBAANBOOST?
Je neemt deel aan de LOOPBAANBOOST door je aan te melden op deze pagina door het vakje “Direct aanmelden” aan te klikken, in het overzicht rechts naast het traject van jouw keuze. Je wordt doorgelinkt naar de webwinkel waar je jouw traject besteld. Nadat jouw bestelling geplaatst is ontvang je een bevestigingsmail van eCoach4u en is jouw deelname aan de eerstvolgende LOOPBAANBOOST verzekerd.

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?
Je kunt kiezen uit direct betalen via IDEAL (en je kunt deelnemen aan de eerstvolgende BOOST), of betalen na ontvangst factuur. Dit laatste kan je kiezen als jouw werkgever het traject betaald. In dat geval komen er wel administratiekosten bij voor het maken en verzenden van de factuur. Nadat jouw betaling is ontvangen kun je deelnemen aan de eerstvolgende LOOPBAANBOOST.

Wanneer start mijn traject?
Nadat je jouw traject hebt besteld én betaling is ontvangen neem je deel aan de eerstvolgende LOOPBAANBOOST. Doordat je tegelijkertijd start met andere deelnemers kun je jouw ervaringen uitwisselen op Facebook of op een LIVE EVENT.

Hoe kan het dat de LOOPBAANBOOST trajecten zo goedkoop zijn?
De trajecten zijn vele malen goedkoper dan reguliere live trajecten omdat de LOOPBAANBOOST een aanbod-gestuurd traject is en geen vraag-gestuurd (individueel) traject. Hierdoor volgen meerdere mensen tegelijkertijd het loopbaantraject. Door naast het basis traject ook opties aan te bieden voor persoonlijke feedback en testen kun je zelf het traject meer toespitsen op jouw persoonlijke vraag.

Waar moet ik rekening mee houden als ik deelneem?
Als je een LOOPBAANBOOST gaat doen, houd er dan rekening mee dat het een intensief traject is. Je zult een aantal uren per week aan de slag zijn met het traject, houd daar rekening mee in je agenda. Uiteindelijk zul je er het meeste uithalen als je alle opdrachten met aandacht uitvoert. Het kan ook zijn dat je, door het volgen van de LOOPBAANBOOST je bepaalde keuzes wil maken. Ga in overleg met jouw directe omgeving als jouw keuzes grote gevolgen kunnen hebben of vraag een persoonlijke feedback sessie aan. Neem geen overhaaste beslissingen zonder gedegen feedback.

Als jouw vraag er niet tussen staat, laat ons deze dan per e-mail weten. Je kunt ons bereiken via info@ecoach4u.nl

naar begin pagina ^


LOOPBAANBOOST is een geregistreerde Handelsnaam