Hieronder vindt je de verschillende mogelijkheden, die volledig online zijn, via mail. De trajecten zijn vraag-gestuurd, dat wil zeggen dat jouw vraag of doelstelling het uitgangspunt is en de inhoud en duur van het traject bepaalt. Je kunt kiezen voor een kort & krachtig traject (met dagelijks contact) of een intensief traject, waarbij je 2 keer per week contact hebt. Je ontvangt persoonlijke begeleiding en feedback gedurende de looptijd. 

Je kunt direct online starten maar je kunt ook eerst een kennismakingsgesprek aanvragen via skype of zoom zodat je jouw coach op een beeldscherm te zien krijgt. Dit is echter niet noodzakelijk. Ook zonder een fysiek beeld zul je een effectieve relatie kunnen opbouwen met jouw coach. De afwezigheid van beeld heeft zelfs als voordeel dat je niet wordt afgeleid door een beeld van jouw coach maar je volledig kunt concentreren op jouw eigen proces. 

Een hybride traject behoort ook tot de mogelijkheden (gedeeltelijk online en gedeeltelijk offline), bespreek dit van te voren met jouw coach.

 

Tarief voor werkgevers

(voor particulieren zijn de tarieven inclusief btw)

 


Kort & Krachtig

Dit is een e-coaching traject waarbij je dagelijks bezig bent met jouw vraag en zeer frequent contact heeft met jouw e-coach. Dit type traject is ideaal om snel tot de kern te komen en op korte termijn doelen te behalen. Voor een goed resultaat wordt van jou verwacht dagelijks een e-mail bericht te schrijven aan jouw e-coach. Dit traject is geschikt als je gedurende korte tijd, dagelijks tijd kunt besteden aan jouw coach vraag.

1 week (5 werkdagen) dagelijks e-mail contact € 225,- excl. btw

2 weken (10 werkdagen) dagelijks mail contact € 445,- excl. btw

 


Intensief

Dit type traject is geschikt als je snel resultaat wilt behalen zonder dagelijks bezig te zijn met jouw coaching traject. Je hebt minimaal 2 keer contact met jouw e-coach per week gedurende een langere periode. Vanwege de langere duur van het traject is dit bij uitstek een traject dat zorgt voor een duurzame uitkomst. Voor optimaal gebruik van het traject wordt van jou verwacht dat je minimaal 2 keer per week een e-mail schrijft. 

4 weken met gem. 2 contact momenten per week € 360,- excl. btw

8 weken met gem. 2 contact momenten per week€ 720,- excl. btw

12 weken met gem. 2 contact momenten per week € 1080,- excl. btw

 


Strippenkaart

Als je voor deze vorm kiest, is de contactfrequentie naar behoefte. Je neemt contact op met jouw e-coach om met hem/haar van gedachten te wisselen. Deze vorm is vooral geschikt na afloop van een traject zoals hierboven.

In een periode van 6 maanden: 4 contactmomenten € 180,- excl. btw 

In een periode van 12 maanden: 8 contactmomenten € 355,- excl. btw