Hieronder vindt je de verschillende traject vormen. De trajecten zijn vraaggestuurd, dat wil zeggen dat jouw vraag of doelstelling het uitgangspunt is en de inhoud en duur van het traject bepaald. Je kunt kiezen voor een kort & krachtig of intensief traject, waarbij je dagelijks contact heeft met jouw coach of een langer traject waarbij je 2 keer per week contact heeft. Je ontvangt persoonlijke begeleiding en feedback gedurende de hele looptijd. Je kunt direct online starten maar je kunt ook eerst een kennismakingsgesprek aanvragen via Skype zodat je jouw coach op een beeldscherm te zien krijgt. Dit is echter niet nodig voor het traject. Ook zonder een fysiek beeld zul je een effectieve relatie op bouwen met jouw coach. De afwezigheid van dat beeld heeft zelfs als voordeel dat je sneller tot de kern kunt komen. Een hybride traject behoort ook tot de mogelijkheden (gedeeltelijk online en gedeeltelijk offline), bespreek dit van te voren met jouw coach.

 

 Tarief voor particulieren


Kort & Krachtig

Dit is een e-coaching traject waarbij je dagelijks bezig bent met jouw coachingsvraag en zeer frequent contact heeft met jouw e-coach. Dit type traject is ideaal om snel tot de kern te komen en op korte termijn doelen te behalen. Voor een goed resultaat wordt van jou verwacht dagelijks een e-mail bericht te schrijven aan jouw e-coach. Dit traject is geschikt als je gedurende korte tijd, dagelijks tijd kunt besteden aan jouw coach vraag.

1 week (5 werkdagen) dagelijks e-mail contact € 242,- incl. btw

2 weken (10 werkdagen) dagelijks mail contact € 484,- incl. btw


  Intensief

Dit type traject is geschikt als je snel resultaat wilt behalen zonder dagelijks bezig te zijn met jouw coachingstraject. Je hebt minimaal 2 keer contact met jouw e-coach per week gedurende een langere periode. Vanwege de langere duur van het traject is dit bij uitstek een traject dat zorgt voor een duurzame uitkomst. Voor optimaal gebruik van het traject wordt van jou verwacht dat je minimaal 2 keer per week een e-mail schrijft. 

4 weken met gemiddeld 2 contact momenten per week € 387,- incl. btw

8 weken met gemiddeld 2 contact momenten per week€ 774,- incl. btw

12 weken met gemiddeld 2 contact momenten per week € 1162,- incl. btw


 Strippenkaart

Als je voor deze vorm kiest, is de contactfrequentie naar behoefte. Je neemt contact op met jouw e-coach om met hem/haar van gedachten te wisselen. Deze vorm is vooral geschikt na afloop van een traject zoals hierboven.

In een periode van 6 maanden: 4 contactmomenten € 194,- incl. btw 

In een periode van 12 maanden: 8 contactmomenten € 388,- incl. btw 


Tarief voor werkgevers

Kort & Krachtig

Dit is een e-coaching traject waarbij de cliënt dagelijks bezig is met zijn coachingsvraag en zeer frequent contact heeft met zijn e-coach. Dit type traject is ideaal om snel tot de kern te komen en op korte termijn doelen te behalen. Voor een goed resultaat wordt van verwacht dat de cliënt dagelijks een e-mail bericht te schrijven aan zijn e-coach. Dit traject is geschikt als de cliënt in korte tijd, dagelijks tijd kan besteden aan zijn coach vraag.

1 week (5 werkdagen) dagelijks e-mail contact € 275,- incl. btw

2 weken (10 werkdagen) dagelijks mail contact € 550,- incl. btw


  Intensief

Dit type traject is geschikt als de cliënt snel resultaat wil behalen zonder dagelijks bezig te zijn met zijn coachingstraject. Hij heeft minimaal 2 keer contact met zijn e-coach per week gedurende een langere periode. Vanwege de langere duur van het traject is dit bij uitstek een traject dat zorgt voor een duurzame uitkomst. Voor optimaal gebruik van het traject wordt verwacht van de cliënt dat hij minimaal 2 keer per week een e-mail schrijft. 

4 weken met gemiddeld 2 contact momenten per week € 440,- excl. btw

8 weken met gemiddeld 2 contact momenten per week€ 880,- excl. btw

12 weken met gemiddeld 2 contact momenten per week € 1320,- excl. btw


 Strippenkaart

Bij deze vorm, is de contactfrequentie naar behoefte. De cliënt neemt contact op met zijn e-coach om met hem van gedachten te wisselen. Deze vorm is vooral geschikt na afloop van een traject zoals hierboven.

In een periode van 6 maanden: 4 contactmomenten € 220,- incl. btw 

In een periode van 12 maanden: 8 contactmomenten € 440,- incl. btw