Vrouw-op-strand-armen-omhoog-300x199Mindfulness Challenge

Waarom Mindfulness? – lees verder …

Wat houdt de online challenge in? – lees verder …

Overzicht en aanmelden online training Mindfulness – lees verder …

Veel gestelde vragen – lees verder …


Wat is Mindfulness?

Mindfulness betekent leven met (open) aandacht en met mildheid kijken naar jezelf en jouw omgeving. Door het beoefenen van mindfulness ben je beter in staat om met dagelijkse stress en (werk) druk om te gaan. In plaats van continue achter jezelf aan te lopen, ben je in staat met aandacht in het hier en nu te zijn. Hierdoor ontstaat meer rust en ontspanning in je leven (werk en privé).

De challenge volg je volledig online en de opdrachten voer je uit wanneer jij dat wilt én in jouw eigen omgeving. Als je daar behoefte aan hebt kun je kiezen voor persoonlijke feedback of voor een test en terugkoppelingsgesprek. Daarnaast kun je op Facebook de andere deelnemers ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Je kunt kiezen voor een training Mindfulness die het beste aansluit bij jouw behoefte.


Waarom mindfulness?

Bekijk het filmpje van Matt Killingsworth:

http://www.ted.com/talks/matt_killingsworth_want_to_be_happier_stay_in_the_moment.html

Dus, wil jij:

  • Meer geluk in je leven ervaren;
  • Als je een betere balans wilt in je werk en privé leven;
  • Als meer wilt genieten en minder piekeren;
  • Als je “last” hebt van heftige emoties die je niet helpen maar hinderen;
  • Als je op jouw moment, in je eigen omgeving wilt oefenen met balans;
  • Als je positiever in het leven wilt staan;
  • Als je datgene wilt loslaten waar je niets aan kunt veranderen;
  • Als je energie, balans en vitaliteit wilt in je leven.

Overzicht Mindfulness trajecten

       
Mindfulness
Standaard
Mindfulness
Persoonlijk
Mindfulness
V.M.P (Very Mindful Person)
Mindfulness
In Company
Alle mails van het online Mindfulness programma X X XAlle medewerkers van uw organisatie ontvangen het Mindfulness programma
Toegang tot de Facebook pagina Mindfulness X X X
De persoonlijkheids test: "The Big Five"incl. 60 minuten terugkoppeling via Skype _ _ XAlle medewerkers ontvangen een persoonlijkheidstest inclusief 60 min. terugkoppeling via Skype
Een persoonlijk online coachingtraject van 3 weken en 2 keer per week contact met uw coach _ X
In overleg wordt bepaald welke medewerkers een coaching traject gaan volgen
Een persoonlijk online coaching traject van 6 weken en 2 keer per week contact met uw coach _ XIn overleg wordt bepaald welke medewerkers een coaching traject gaan volgen.
Toegang tot de beveiligde speciale online coaching omgeving: de Coachroom. _ X XAlle medewerkers die kiezen voor een coaching traject krijgen toegang tot de CoachRoom
€ 69,-€ 297,-€ 997,-Op Aanvraag

De onderdelen die je kunt inzetten voor extra verdieping of feedback zijn:

De test
Wil je graag meer inzicht in jouw persoon dan kun je kiezen voor het V.M.P. traject waarbij je naast het Mindfulness programma, ook een persoonlijkheidstest doet. De terugkoppeling van de test krijg je via een Skype sessie. De test die je doet is de Big Five, een bekende en beproefde test die inzicht geeft in jouw persoonlijkheid. Door te kiezen voor een test krijg je meer inzicht in wat voor jouw een uitdaging of kwaliteit is als het gaat om het vinden van meer rust en balans. Een voorbeeld rapportage hiervan is te vinden op deze website: bij psychologische testen.

Heb je deze test al een keer gedaan, of wil je één van de andere testen doen die eCoach4u aanbiedt (tegen een meerprijs), laat dit ons weten dan kunnen we je daarbij adviseren en jouw test eventueel wijzigen in een andere test. Een goed alternatief voor de Big Five test is de Enneagram (kleuren) test. Deze test is uitgebreider en meer onderdelen worden getest, kijk voor meer informatie bij psychologische testen.

Het terugkoppelgesprek
Tijdens het terugkoppel gesprek krijg je een terugkoppeling van hoe jij de test hebt gemaakt en welke leerpunten jij kunt meenemen naar de mindfulness training. Dit is dus geen coaching sessie op jouw vraag maar eerder een uitleg en duiding van de uitkomsten van de gemaakte test. Dit gesprek wordt gevoerd via Skype en duurt max. 60 minuten.

Persoonlijke online coaching
Heb je voor het gekozen “Mindfulness” volledig traject of V.M.P. traject “Very mindful person” gekozen dan ontvang je persoonlijke begeleiding bij jouw vraag op maat van een ervaren e-coach. Je krijgt een persoonlijk inlogcode van de online coaching omgeving de Coachroom. Dit is een zwaar beveiligde omgeving, speciaal ontwikkeld 1-op-1 voor coaching. Je gaat werken aan jouw persoonlijke ontwikkelpunten die je helpen om meer balans en rust in jouw eigen leven aan te brengen.


Wil je je alvast opgeven voor de Mindfulness Challenge?

Stuur een mail naar: info@ecoach4u.nl onder vermelding van jouw naam en email adres.

Binnenkort komt hier een link zodat je jouw aanmelding definitief kunt maken.


Wanneer starten de volgende Mindfulness Challenge?

Deze unieke challenge start op:


Veel gestelde vragen

– voor wie is Mindfulness geschikt?

– hoeveel tijd ben ik ermee kwijt?

– moet ik de gemaakte opdrachten terugmailen?

– hoe gaat de test in z’n werk?

– kan ik alleen een test doen zonder de training te volgen?

– waarom zou ik kiezen voor persoonlijke feedback?

– wanneer kan ik het beste de persoonlijke feedback vragen?

– hoe kan ik deelnemen aan de training?

– welke betalingsmogelijkheden zijn er?

– wanneer start mijn traject?

– hoe kan het dat de trainingen zo goedkoop zijn?

– waar moet ik rekening mee houden als ik deelneem?

Voor wie is Mindfulness geschikt?
De training is geschikt voor iedereen die meer rust en ontspanning wil ervaren in zijn leven. Het maakt niet uit hoe oud je bent, welke baan je hebt of je opleidingsniveau (minimaal middelbare school is wel vereist). Belangrijk is dat je naar je zelf kunt kijken en bereid bent om te investeren in jezelf. In principe is het traject goed zelfstandig te volgen. Als je extra hulp nodig hebt is dat mogelijk m.b.v. de persoonlijke feedback. Heb je echter psychische problemen waarvoor je in behandeling bent, overleg dan eerst met de behandeld arts of deze training geschikt voor je is. De training is niet geschikt voor mensen die lijden aan zware psychische stoornissen als schizofrenie, psychotisch zijn of manisch depressief. Consulteer eerst een arts of deze training voor jou geschikt is.

Hoeveel tijd ben ik ermee kwijt?
Gemiddeld kost het uitvoeren van de opdrachten 1 tot 4 uur per week. Het beste is als je dagelijks tijd vrij maakt om een oefening te doen. Een idee kan zijn om tijd in je agenda in te plannen voor het traject zodat je er het maximale voor jezelf kunt uithalen. Doordat je 3 keer per week opdrachten krijgt, in plaats van elke dag, zou je voldoende tijd moeten hebben voor het uitwerken van de opdrachten. In het weekend kun je eventueel nog werken aan de opdrachten als je dat wilt.

Moet ik de gemaakte opdrachten terugmailen?
De uitgewerkte en gemaakte opdrachten stuur je niet terug aan eCoach4u. Je maakt de opdrachten echt voor jezelf. Als je toch graag feedback wilt op de gemaakte opdrachten, kies dan voor een traject met persoonlijke feedback waarin je de opdrachten kunt bespreken met een ervaren life coach.

Hoe gaat de test in zijn werk?
Als je een test hebt besteld, ontvang je een inlogcode per mail. Door de code aan te klikken, ga je naar een beveiligde test omgeving van eCoach4u. Binnen deze omgeving maak je de test. Het maken van de test duurt gemiddeld 20 minuten. De uitslag en rapportage ontvang je voorafgaand aan het online terugkoppelgesprek met jouw life coach. Een voorbeeld rapportage van de test vind je op de website.

Kan ik ook alleen de test doen, zonder de training te volgen?
Je kunt ook alleen een test doen, zonder de training te volgen. Deze kun je bestellen op de website van eCoach4u. Let wel, als je de training volgt, is de test goedkoper dan wanneer je de test afzonderlijk besteld.

Waarom zou ik kiezen voor persoonlijke feedback? Door te kiezen voor de persoonlijke feedback, krijg je feedback op jouw persoonlijke vraag waardoor de training meer een echt maatwerk traject wordt. Dit zal leiden tot een betere inzichten en betere ontspanning.

Wanneer kan ik het beste de persoonlijke feedback vragen?
Je kunt de persoonlijke feedback het beste aan het begin gebruiken als je niet precies weet wat je wilt of waar je mee aan de slag wilt. Doordat je met de juiste instelling start zal het uiteindelijk resultaat veel beter zijn en voorkom je dat je veel tijd en energie steekt in een verkeerde vraag. Je kunt de persoonlijke feedback natuurlijk ook gebruiken op het moment dat je even niet meer weet hoe je verder moet.

Hoe kan ik deelnemen aan de online training?
Je neemt deel aan de training Mindfulness door je aan te melden op deze pagina door het vakje “Direct aanmelden” aan te klikken, in het overzicht rechts naast het traject van jouw keuze. Je wordt doorgelinkt naar de webwinkel waar je jouw traject besteld. Nadat jouw bestelling geplaatst is ontvang je een bevestigingsmail van eCoach4u en is jouw deelname aan de eerstvolgende Mindfulness verzekerd.

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?
Je kunt kiezen uit direct betalen via IDEAL (en je kunt deelnemen aan de eerstvolgende e-course), of betalen na ontvangst factuur. Dit laatste kan je kiezen als jouw werkgever het traject betaald. In dat geval komen er wel administratiekosten bij voor het maken en verzenden van de factuur. Nadat jouw betaling is ontvangen kun je deelnemen aan de eerstvolgende training Mindfulness.

Wanneer start mijn traject?
Nadat je jouw traject hebt besteld én betaling is ontvangen neem je deel aan de eerstvolgende Mindfulness training. Doordat je tegelijkertijd start met andere deelnemers kun je jouw ervaringen uitwisselen op Facebook.

Hoe kan het dat de training zo goedkoop is?
De trajecten zijn vele malen goedkoper dan reguliere live trajecten omdat de trainingen aanbod-gestuurde trajecten zijn en geen vraag-gestuurd (individueel) traject. Hierdoor kunnen meerdere mensen tegelijkertijd een training volgen. Door naast het basis traject ook opties aan te bieden voor persoonlijke feedback en testen kun je zelf het traject meer toespitsen op jouw persoonlijke behoefte en situatie.

Waar moet ik rekening mee houden als ik deelneem?
Als je de training gaat doen, houd er dan rekening mee dat het een intensief traject is. Je zult een aantal uren per week aan de slag zijn met het traject, houd daar rekening mee in je agenda. Uiteindelijk zul je er het meeste uithalen als je alle opdrachten met aandacht uitvoert. Het kan ook zijn dat je, door het volgen van de training je bepaalde keuzes wil maken. Ga in overleg met jouw directe omgeving als jouw keuzes grote gevolgen kunnen hebben of vraag een persoonlijke feedback sessie aan. Neem geen overhaaste beslissingen zonder gedegen feedback.

Als jouw vraag er niet tussen staat, laat ons deze dan per e-mail weten. Je kunt ons bereiken via info@ecoach4u.nl