Online programma’s

klaar-voor-de-start-300x200Naast de online coaching trajecten, biedt eCoach4u trajecten aan die meer aanbod gestuurd zijn, de online programma’s. Deze programma’s kennen een aantal vaste onderdelen waarbinnen je werkt aan jouw persoonlijke doelstellingen. Er wordt gewerkt aan de hand van bewezen en inspirerende oefeningen en opdrachten. Van jouw wordt verwacht dat je zelfstandig aan de slag gaat met het onderwerp in de praktijk. Je ontvangt geen directe of persoonlijke feedback op hetgeen je hebt gedaan. Er is  wel de mogelijkheid om individuele feedback aan te vragen zodat je weer op weg wordt geholpen. De programma’s zijn prima zelfstandig uit te voeren. Het kan wel fijn zijn om met mede-deelnemers contact te hebben over sommige onderdelen. Hiervoor biedt eCoach4u op FaceBook een aantal afgesloten groepen aan waar deelnemers elkaar kunnen treffen. Lid worden van de FaceBook groep is echter niet verplicht.

Een voorbeeld is de LOOPBAANBOOST. Gedurende een korte maar intensieve periode gaat u aan de slag met (loopbaan) opdrachten die aanzetten tot reflectie en actie in de praktijk. Op FaceBook is er een afgeschermde groep “de LOOPBAANBOOST” waar uitsluitend deelnemers aan de training lid van kunnen worden en hun ervaringen kunnen uitwisselen.

Een andere voorbeeld is de 8 weekse mindfulness training (MBSR/MBCT): Online Mindfulness.

De combinatie van zelfstandig werken aan opdrachten wanneer het u uitkomt in combinatie met het delen van ervaringen in de FaceBook groep maakt deze vorm van training zeer effectief (qua tijd en kosten!).