Trainingen

Naast online coaching en online programma’s organiseert eCoach4u ook een aantal LIVE masterclasses én live trainingen

Masterclass: “e-coaching 4 organisaties”

Om professionals en organisaties kennis te laten maken met e-coaching organiseert eCoach4u een aantal masterclasses. Dit zijn sessies van 2,5 uur waarin u kennis maakt met e-coaching, ingaat op de voor- en nadelen van e-coaching en u gaat ook zelf ervaren hoe een e-coaching traject in zijn werk gaat.  Deze masterclass wordt een aantal keren per jaar op basis van open inschrijving georganiseerd (in de omgeving Utrecht).  De masterclass kan ook in-company worden georganiseerd en kan dan goed aansluiten bij de thema’s die spelen binnen uw organisatie op het gebied van personeelsontwikkeling.

Training: “Succesvol starten met e-coaching”. 

Bent u u na de masterclass enthousiast geworden en heeft u ervaring als (loopbaan) coach, dan kunt u de training: “Succesvol starten met e-coachen” volgen. Deze training bestaat uit 2 live trainingsdagen met daar tussen in een oefentraject van 3 weken dat u zelf online gaat uitvoeren met een cliënt. Dit traject wordt uitgevoerd in de online coaching omgeving, de CoachRoom.

Na het volgen van de training kunt u dan zelfstandig aan de slag als e-coach binnen uw eigen organisatie of eigen praktijk.

Wilt u na de training verder met e-coaching? Volg dan:

Training: “Deskundig als e-coach”. 

De training “Deskundig als e-coach” is een vervolg op: “Succesvol starten als e-coach”. In deze training ga je jouw online coachingsvaardigheden verder ontwikkelen. Je gaat bovendien een verdiepingsslag maken aan de hand van de theorie van het e-coachen. Je gaat in deze training meerdere e-coaching trajecten uitvoeren. Na de eerste trainingsdag ga je met een (zelf gekozen) echte cliënt een traject opzetten en uitvoeren. Dit traject zal 6 tot 8 weken duren. Tussentijds krijg je supervisie van een ervaren e-coach op dit traject.