Profiel

Sonja Mars - LinkedIn Profielfotograaf -9238 LowRes

eCoach4u is in 2013 opgericht door Drs. Sonja G.J. Mars. Na een internationale universitaire opleiding en een baan in de luchtvaartindustrie, heeft Sonja Mars vrij snel de switch gemaakt naar het HR vak. Zij is jarenlang werkzaam geweest in HR functies in het bedrijfsleven en binnen de overheid. De rode draad in haar c.v. is de ontwikkeling van mensen binnen een organisatie. De vorm waarin kan zijn coaching, training of advies. In 2013 is zij in contact gekomen met e-coaching en is hierin geïnteresseerd geraakt vanwege de vele mogelijkheden voor zowel de coach als zijn coachee. Deze vorm is helemaal van deze tijd en kan zeer effectief zijn. Inmiddels geeft zij andere coaches en adviseurs training in het online coachen.

Haar manier van coachen is pragmatisch, nuchter, eerlijk, direct indien nodig en altijd met respect voor de ander. De methoden die zij gebruikt zijn divers en hangen af van de persoon die tegenover haar zit (methoden: zie hieronder). Naast individuele coaching geeft zij masterclasses en trainingen aan coaches in het online coachen!

Naast haar werk, vindt Sonja het belangrijk om haar hoofd leeg te maken door een rondje hard te lopen en beoefent zij pilates. Ook onderneemt zij graag sportieve en avontuurlijke activiteiten met haar gezin (zij is getrouwd en heeft 2 zoons).

Opleiding tot Master coach, Europees Instituut Diverse cursussen en opleidingen (Avatar, RET, TA, NLP, The Work) Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam en (Master) Europese studies. Sinds 2015 is zij gecertificeerd ecoach level II   in het internationale ecoach register. Als gecertificeerd ecoach werkt zij op basis van het ABC model en een methodiek speciaal voor ecoaching ontwikkeld. Sinds 2019 is Sonja naast e-coach ook Mindfulness trainer en coach (opleiding See True), en geeft zij  onder andere Workplace Mindfulness trainingen.

eCoachPro_Certified_Level02_web[1]

Op al onze overeenkomsten en handelingen is de Ethische Gedragscode van de de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) van toepassing.