Maak kans op gratis online (mail) coaching!

persoonlijkeaandacht-300x201

Wil jij weten of online (mail) coaching werkt? 

Schrijf je dan NU in voor de nieuwsbrief van eCoach4u én deel dit bericht op social media, en je maakt kans op een GRATIS online coachingtraject van 4 weken ter waarde van € 496,- exclusief BTW. Dit traject kun je voor jezelf gebruiken of voor een medewerker binnen de organisatie waar je werkt. Op die manier ga je zelf ervaren wat online coaching doet (voor jezelf of voor één van jouw medewerkers). De coaching zal plaats vinden binnen een speciale online coaching omgeving. Toegang tot deze omgeving is eveneens gratis! Een unieke kans om zonder kosten te ervaren wat online (mail) coaching doet. 

 

 

Voor welke vragen kun je dit traject inzetten?

Bij vragen of situaties waar je begeleiding bij kunt gebruiken, hieronder slechts een paar voorbeelden:

  • Ik heb binnenkort een gesprek met mijn leidinggevende/collega (of een presentatie) waar ik tegen op zie en waar ik begeleiding bij kan gebruiken.
  • Ik vraag me af of mijn baan nog bij mij past en of dat ik op zoek moet naar een andere baan?
  • Ik heb moeite om alle ballen in de lucht te houden, werk, gezin, kinderen, sport etc.

Er worden 3 online trajecten weggeven aan die HR professional/organisatie die zich heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief én dit bericht heeft gedeeld op social media (Linkedin, Twitter) tussen 6 juni en 14 juli 2016. Op 15 juli wordt bekend gemaakt wie de trajecten hebben gewonnen.

Wat krijg je?

Je krijgt 4 weken online begeleiding van een gecertificeerde e-coach via mail in de speciale online coaching omgeving: “de Coachroom”. Op die manier ervaren wat e-coaching doet, voor jezelf of een medewerker. Je hoeft niet foutloos te schrijven maar je moet wel bereid zijn om aan jouw vraag of dilemma te werken en 2 keer per week contact te hebben met zijn/haar e-coach. Er wordt er gewerkt aan de hand van opdrachten en oefeningen die passen bij de coachvraag.

Wat levert het op?

Doel van deze aanbieding is niet alleen dat je aan je coachingsvraag werkt maar ook dat je inzicht krijgt in hoe e-coaching (via mail) werkt.  Je kunt daardoor goed beoordelen of deze manier van coaching bij jouw/jouw organisatie past. Als je het traject verder via mail in de Coachroom wilt afmaken kun je daarvoor contact opnemen met eCoach4u. Je krijgt dan korting op een vervolg traject (max. 2 weken).

Het enige wat je hoeft te doen is:

Schrijf je in op het onderstaande formulier in voor de nieuwsbrief van eCoach4u én deel dit bericht op social media of binnen je eigen netwerk. Let op: schrijf je in vóór 14 juli! De nieuwsbrief zal 1 keer in de 2 maanden verschijnen (je kunt je overigens ook altijd weer uitschrijven). Na 14 juli zal eCoach4u contact opnemen met die persoon of organisatie die zich heeft ingeschreven en het traject heeft gewonnen op basis van loting.  

[activecampaign form=3]