De training: “Succesvol starten met e-coachen” nu ook online!

 

Ben jij coach/loopbaanadviseur/hr adviseur- manager of begeleidt jij mensen naast je eigen werk?

én

Wil jij:

 • Meer cliënten in minder tijd op een effectieve wijze begeleiden?
 • Cliënten (ook) online begeleiding kunnen aan te bieden?
 • Jezelf verder ontwikkelen als coach?
 • Vanuit je eigen omgeving en wanneer jij wilt mensen begeleiden?
 • Op een effectieve wijze op basis van een bewezen methodiek mensen in beweging zetten?

Volg dan het online programma“Succesvol starten met e-coachen” en ga aan de slag met online mail coaching.

 

Dit programma volg je in 2 maanden tijd en bestaat uit 3 onderdelen:

 • 6 online modules met de theorie en achtergronden van online coaching.
 • Een oefentraject opzetten en uitvoeren als e-coach. Dit doe je binnen een beveiligde online coaching omgeving: de CoachRoom.
 • Terugkoppeling op jouw online oefen traject van een ervaren en gecertificeerde e-coach. Deze terugkoppeling krijg je via Skype (sessie van 1,5 uur).

Na afloop van het programma kun je zelf verder aan de slag met e-coaching. Je hebt de belangrijkste theorie onder de knie én je hebt inzicht in jouw belangrijkste ontwikkelpunten als online mail coach. De training is bedoeld voor (loopbaan) coaches met enige coaching ervaring. 

 

Hoe ziet het programma eruit?

Het eerste deel van de training zijn de modules met de theorie van het online coachen. Gedurende 3 weken krijg je twee keer per week een les met aansluitend een opdracht. In totaal zijn dit dus 6 modules. Houd er rekening mee dat je week 1 tot 2,5 uur per week bezig kunt zijn met de modules.

Het tweede deel van de training bestaat uit een online coaching traject met een oefencliënt. Dit is een traject van 3 weken waarbij je 2 keer per week online contact hebt met jouw cliënt. Dit traject ga je zelf volledig online opzetten en uitvoeren in een speciale online coachingomgeving: de Coachroom. In deze omgeving stuur je elkaar berichten en geef je indien nodig opdrachten en/of informatie aan jouw cliënt. Het traject hoef je niet af te ronden maar de cliënt moet je wel in beweging krijgen. Na 3 weken eindigt het traject. De rol van de cliënt wordt uitgevoerd door een ervaren e-coach.

Terugkoppeling: Je krijgt via een 1,5 uur durende Skype sessie feedback op hoe je het traject hebt opgezet en uitgevoerd. Hierdoor krijg je goed zicht op jouw ontwikkelpunten als e-coach waar je na de training mee aan de slag kunt.

 

Nog even in het kort wat je krijgt:

 • 6 modules theorie van het e-coachen en de nieuwste inzichten.
 • Een online oefentraject met een proefcliënt (uitgevoerd door een ervaren e-coach).
 • Feedback op de opzet en uitvoering van een online oefentraject via Skype.
 • Gebruik van de speciaal ontwikkelde online omgeving, de CoachRoom.
 • Na afloop van het traject nog 3 maanden gratis gebruik van de CoachRoom.

 

Wat kost dit online programma?

Het programma kost normaliter € 998,- maar: 

Als je vóór 15 augustus besluit dit programma te volgen kost het slechts € 798,- voor het hele traject inclusief gebruik van de online omgeving: de Coachroom. Als je deze training volgt, krijg je ook nog aansluitend 3 maanden gratis gebruik van de Coachroom. Op die manier kun je zelf nog oefenen met zelf gekozen cliënten!

 

Meer informatie?

Wil je eerst weten of deze training geschikt is voor jou, neem dan contact op met Sonja Mars op telefoon nummer 06 22980667 of 0346 214 404. Deze training is ook live te volgen of met meerder coaches van dezelfde organisatie.