Zomeraanbieding: 50% korting voor “e-coaching 4 organisaties”.

vrouw-op-pier-300x199

  • Wilt u weleens weten wat e-coaching of online-coaching is?
  • Wilt u in minder tijd meer halen uit uw loopbaan- coaching trajecten?
  • Wilt u voorbereid zijn op de toekomst van coaching?
  • Wilt u weten of e-coaching geschikt is om in te zetten in uw organisatie?

 

 

Volg dan de Masterclass: “e-coaching 4 organisaties” waarbij u een overzicht krijgt van de diverse soorten online of e-coaching en u gaat zelf ervaren wat deze vorm doet als coach en als cliënt. Aan het eind kunt u beoordelen of e-coaching aansluit bij de doelstellingen die uw organisatie wil behalen als het gaat om het vergroten van de inzetbaarheid en mobiliteit van uw medewerkers.

Voor wie?

Deze masterclass is vooral geschikt voor HR professionals: interne loopbaanadviseurs, mobiliteitsmanagers, HR managers/adviseurs en managers die verantwoordelijk zijn voor de inzetbaarheid en ontwikkeling van medewerkers binnen de organisatie.

Hoe ziet het programma eruit?

Tijdens de 2,5 uur durende masterclass komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Wat wordt verstaan onder online of e-coaching?
  • Wat zijn de voor- en nadelen van online coaching?
  • U gaat zelf aan de slag met online coaching.
  • Er is ruimte voor uw persoonlijke én organisatie-specifieke vragen.

eCoach4u is een innovatief coaching bureau dat gespecialiseerd is in online (mail) coaching van professionals. De coaching vindt plaats in de speciaal door eCoach4u ontwikkelde en veilige coaching omgeving, de CoachRoom. Hierdoor is de privacy voor alle partijen gewaarborgd. eCoach4u werkt op basis van een bewezen methodiek speciaal ontwikkeld voor e-coaching. We werken uitsluitend met gecertificeerde e-coaches van deze methodiek. Ga naar www.ecoach4u.nl voor meer informatie.

Wat houdt de aanbieding in?

De eerstvolgende masterclass is gepland op donderdag 14 juli van 9:30 uur tot 12:00 uur te Utrecht. Normaliter is de bijdrage voor deze Masterclass € 197,- per deelnemer exclusief BTW. Als u zich vóór 27 juni opgeeft voor deze Masterclass betaalt u slechts € 98,50 per deelnemer.

 

[activecampaign form=7]

 

Voor meer informatie: neem contact op met Sonja Mars  06 22980667 of 0346 214404.